Toplu alımlarda %20 İndirim avantajı
UKYuzde20 Copied!

FK – Fare Kovucu

Product codeFK001
Availability In Stock

1.750,00

Description

We care for the environment at every stage of production

These days you can take your own inspiration and create something new for yourself. All you need to do is read books and magazines about fashion, watch videos on youtube, keep yourself updated on social media, and of course also shop online!

We care for the environment at every stage of production

These days you can take your own inspiration and create something new for yourself.

Protection and safe to carry size

All you need to do is read books and magazines about fashion, watch videos on youtube, keep yourself updated on social media, and of course also shop online!

Quick take off
and landing in hand

You don’t need to look for a place to start. The safe distribution of the propellers guarantees safe take-offs directly from your hand.

Genel Bilgiler

Genel Bilgiler

  
Genel Bilgiler 

Cihaz yüksek yoğunluklu süpüren ses dalgaları ile hedef canlıların ortamı terk etmesini sağlar. Özel olarak geliştirilmiş ses teknolojisi, değişken frekansları ile hedef canlının bağışıklık kazanmasını engeller, cihaz ultrasonik(sessiz) çalışır. Cihazın montajı çok kolaydır. Ürün kasası arkasında askı yeri mevcuttur. Cihaz türüne göre yerden 35-40cm ila 180-200 cm yüksekliğinde prize direkt takılır ya da ara kabloyla uzatılarak uygun bir yüksekliğin (raf, tezgah vb.) üzerine konulabilir.

Özellikler

Güvenlidir. Zehir, likit, losyon kullanmaz. Çevre dostudur, toksik değildir. Risksizdir. Hedef canlıyı sadece uzaklaştırır, zarar vermez. İnsanlar, evcil hayvanlar ve elektronik cihazlar zarar görmez. Ekonomiktir. Yeni teknoloji üretimi ile çok düşük enerji sarfiyatı vardır.

Kullanım

Cihazın kullanılacağı alan için uygun yer (ev, işletme vb. orta noktasında sesin 180 derecelik açıda her yere dağılmasına imkan verecek biçimde) seçildikten sonra önü direkt kapanmayacak şekilde  prize takılır. Kullanmaya başladıktan itibaren 1 ile 4 hafta aralığında sinyal oturma süresi vardır, bu süreç zarfında ortamda yuvalanmış olan canlıları rahatsız ederek uzaklaşmasını sağlar dolayısıyla ortamda canlı hareketliliği görmeniz olasıdır. Devam eden sonraki 4 haftalık süreçte cihaz bulunduğu ortama adaptasyonunu sağlar ve tam verim almaya başlarsınız. Ani elektrik kesintileri cihazı tekrar başa döndüreceğinden akım koruyuculu priz yada ups cihazı ile kullanılmasını öneririz.

  
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart